Asiantuntijat


Tom Rosbäck

Tom on erikoistunut asiantuntija- ja palveluorganisaatioiden myyntitoiminnan kehittämiseen. Hänellä on pitkä kokemus myynnin johtamisesta ja kehittämisestä Suomessa, muissa Pohjoismaissa, Saksassa, Englannissa ja Kroatiassa. Hänet on sertifioitu useiden kansainvälisten asiakasyritysten omien kehittämisjärjestelmien asiantuntijaksi ja toteuttajaksi.


Ismo Salminen

Ismon erikoisalaa ovat johtamismenettelyjen ja hallitustyön kehittäminen sekä käytännön strategiatyö. Hänellä on laaja kokemus asiantuntija- ja palveluyritysten johtamisesta ja kehittämisestä sekä näyttöjä suurten muutosten toteuttamisesta. Lakimiehenä hän ymmärtää myös muutosprosessien juridisen puolen.


Antti Pohjala

Antti on erikoistunut yritysten strategisen ja operatiivisen johtamisen kehittämiseen erityisesti liiketoiminnan tai yrityksen kehityksen murroskohdissa. Hän on analysoinut ja kehittänyt lukuisien yritysten kykyä toteuttaa strategiaansa. Hänellä on laaja työkokemus sekä johto- että kehittämistehtävistä suomalaisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä.