Asiantuntijat


Tom Rosbäck

Tom on erikoistunut asiantuntija- ja palveluorganisaatioiden myyntitoiminnan kehittämiseen. Hänellä on pitkä kokemus myynnin johtamisesta ja kehittämisestä Suomessa, muissa Pohjoismaissa, Saksassa, Englannissa ja Kroatiassa. Hänet on sertifioitu useiden kansainvälisten asiakasyritysten omien kehittämisjärjestelmien asiantuntijaksi ja toteuttajaksi.


Ismo Salminen

Ismon erikoisalaa ovat asiantuntijayritysten asiakasyhteistyön kehittäminen, asiantuntija- ja palveluorganisaatioiden muutosjohtaminen, johtamismenettelyjen kehittäminen sekä käytännön strategiatyö. Hänellä on laaja kokemus asiantuntija- ja palveluyritysten johtamisesta ja kehittämisestä sekä näyttöjä suurten muutosten toteuttamisesta. Lakimiehenä hän ymmärtää myös muutosprosessien juridisen puolen.

Petri Kiikkinen

Petri on innostunut ja innostava yritys- ja urheiluvalmentaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus ihmisten kehittämisestä. Hänen lähestymistapansa on käytännönläheinen, osallistava ja tavoitteellinen. Hän yhdistää työssään vahvan kokemuksensa myynnistä, myynnin valmentamisesta ja tennisvalmentajan ammatista.


Antti Pohjala

Antti on erikoistunut yritysten strategisen ja operatiivisen johtamisen kehittämiseen erityisesti liiketoiminnan tai yrityksen kehityksen murroskohdissa. Hän on analysoinut ja kehittänyt lukuisien yritysten kykyä toteuttaa strategiaansa. Hänellä on laaja työkokemus sekä johto- että kehittämistehtävistä suomalaisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Yhteistyöyritykset

Circulos Oy
Suomi
www.circulos.fi

People & Performance A/S
Tanska
www.pphr.dk

Sterling Chase
Iso Britannia
www.sterlingchase.com

Logra
Sveitsi
www.logra.com